maanantai 21. kesäkuuta 2010

Elsa on taitava tyttö < 3



Elsa-neiti kilpaili 16.6. Valkealassa Toikkalan mätsärissä sukulaistensa Elmon ja Jaken kanssa. Paikalle oli saapunut myös muutama muu, pienissä koirissa kilpakumppaneita Elsalla oli jopa 35 taitavaa koiraa. Kääpiösnautsereitakin Valkealassa näyttäytyi liki kymmenkunta!

Heinätupsut ja epätasainen kehä eivät Neitiä sen suuremmin haitanneet ja keskittyminen pysyi mammassa ja juustossa. Elsalle taas punainen nauha. Väliajalla popsimme lettuja samalla kun odotimme omaa vuoroamme ja punaisten koirien kilpailua. "NamNam", sanoi tyytyväinen Emppu.

Punaisten kehä oli harvinaisen tasokas, sen joutuivat toteamaan tuomari, handlerit, mutta myös kehää seuranneet. Huhhuh! Edestakaisin-liike sujui meiltä mainiosti, joten tuomari poimi meidät viiden parhaan joukkoon! Vielä vähän liikuttiin ja seisottiin, liikuttiin taas ja seisottiin, jonka jälkeen meille ojennettiin sininen ruusuke. 2. sija ei ollut hullummin tässä seurassa! Hyvä Elsa!! <3

1 kommentti:

  1. Hei Anna! En löytänyt sähköpostiosoitettasi, mutta huomasithan tämän? http://posh-show-leads.blogspot.fi/2012/09/and-we-have-winner.html :-)

    VastaaPoista